Pesti-Schuchardt Adrienn
Bejelentkezés: +3620 461 47 61

A TripleX tréning alapkoncepciója, hogy az igazán hatékony segítség a derékfájás megszüntetésében az, ha képzett tréner szakszerű felügyelete mellett végezzük a tornákat. A TripleX tréning 3 hónapos gyakorlatanyaga segít újraprogramozni a mozgásaidat, felülírni a kóros, nem megfelelő mozgásmintákat, melyek elvezettnek a derékfájáshoz.

Három lépcsős komplex terápia. Célja, hogy a mozgásminták (újra-)tanításával megszüntesse a derékfájást kiváltó diszfunkciókat, illetve, hogy felkészítse a mozgásrendszert a mindennapi és további sporttevékenységek fájdalommentes végzésére. Nem edzés, nem lesz formásabb a popsink, de rendbe szedjük a mozgásrendszerünket és testtudatosabbak leszünk. Egész testet mobilizáljuk, hiába a fókusz a gerincen van.

Három lépcsője:

  • mobilizáció: első 5 hétben az ízületek helyes pozíciójának és mobilitásának helyreállításával foglalkozunk
  • stabilizáció: második 5 hét során a helyreállított ízületeket tartó izmokkal foglalkozunk. Neuromuszkuláris kontroll kialakítása.
  • mozgásminta tanulás: 10-15 hétig a helyes mozgásminták (emelés, guggolás, húzás, tolás, stb.) megtanulása, begyakorlása a célunk.

TripleX tréning célcsoportja:
Alapvetően a deréktáji panaszokkal küzdők számára kidolgozott, aktív mozgásprogram. Azok számára is tökéletes, akiknél nincsenek tünetek, panaszok, viszont egészségtudatosságuknál fogva szeretnék mozgásrendszerüket felkészíteni a nagyobb terheléssel járó edzésekre, sporttevékenységekre vagy csupán a fájdalom megelőzése a céljuk.

A TripleX tréning tervezett indulásának időpontja:
2024.02.05. 18:00-19:00-ig BETELT!
2024.02.05. 16:45-17:45-ig
2024.02.07. 8:00-9:00-ig

Kiscsoportos (max. 6 fő) foglalkozás.

A 15 hét díja : 55 000 Ft ( Egészségpénztárra is elszámolható )
Jelentkezésedet az előleg befizetésével tudod biztosítani! ( 10 000 Ft )

Bejelentkezés: +3620 461 4761

SZÁNJ RÁ 3 HÓNAPOT A GERINCED GYÓGYÍTÁSÁRA!
Hiszen ami évek alatt ment tönkre, azt nem lehet pár hét alatt rendbe tenni.
Mivel az alapkoncepció szerint a 3 lépcsőfoknak egymásra kell épülnie, a továbblépés csak az előző részfeladatok teljesítésével történhet, ezért a tréningen való részvétel egy rövidebb időre szóló elköteleződést vár el.