Bejelentkezés: + 36 30 528 9259

Nedó Krisztina vagyok, aromaterápiás– és kismama masszőr, dúla. Szülésáldó Ünnep/Szülésre Bocsátó Ünnep – Blessingway vezetője.

Anyává válásom útján tapasztaltam meg, hogy milyen sokat tud jelenteni a támogató női energia, amihez úgy éreztem, én is szeretnék kapcsolódni. Először kismama és női masszázst tanultam, majd pedig a Békés Dúlakör képzésein indultam el a dúlává válás útján. Ott ismertem meg a támogató női kör erejét. Sok mindenért hálás vagyok, amit ott tanultam. Közülük a legfontosabbak számomra, az elfogadás attitűdje, a szeretetteljes hozzáállás, az értő figyelem gyakorlása, a kommunikáció és a jelenlét fontossága. Úgy tapasztalom, ezek az élet minden területén alapvetések, melyeket folyamatosan igyekszem gyakorolni, fejleszteni magamban.  A masszázs és a dúlaság szépen kiegészíti számomra egymást, hiszen mindkettőnél ott az elfogadás, a figyelem, a ráhangolódás, a kommunikáció – a masszázs esetében a szavak helyett érintéssel. Mindkét hivatás eszköztárában szerepel a természet egyik ajándékának, az aromaterápiának segítségül hívása, a növények támogató, gyógyító erejével. Szívügyemnek érzem – és a dúlai hivatás fontos részének, az objektív információ átadást a szülésre készülés során. (E szemlélet mentén, örömmel vettem részt 2019-ben Veresegyházon, a Születés Hete rendezvény megszületésében.)

A szülés kapujában álló kismamáknak örömmel szervezek és tartok Blessingway – szülésre bocsájtó ünnepséget, ami tapasztalataim szerint nagyon erős támogatást tud adni a várandós nő új életszakaszba lépéséhez.

Jelenleg dúlaként szülésfelkészítés és Blessingway megtartásában vagyok elérhető. Masszőrként pedig aromaterápiás masszázsra és kismama masszázsra várom szeretettel a vendégeket.

Elérhetőség: +36 30 528 9259, nedokrisztina7@gmail.com, https://www.facebook.com/nedokrisztinamasszazsdulasag