Bejelentkezés: 0620-825-0518

Makai Marianna – természetes gyógymódok tanácsadó, három gyerekes anya

Hároméves  természetes gyógymódokat használó terapeuta és tanácsadó képzésen végeztem 2018-ban, ahol betekintést nyerhettem húsz különféle alternatív gyógyító eljárás elméleti és gyakorlati ismereteibe, a hagyományos magyar diagnosztikus és terápiás módszerektől a kínai gyógyászaton át az ájurvédáig. Az iskola elvégzése után főként NADA fülakupunktúrával és Kinesio-tape kezeléssel foglalkoztam; az utóbbi időben egyre nagyobb figyelmet fordítok a talpreflexológiára, valamint a gyógynövények és illóolajok használatára és terápiás alkalmazására is. Nagyon örülök, hogy itt a Levendula Gyógyközpontban a gyógytornász és terapeuta kollégák segítségével tovább mélyíthetem a természetes gyógymódok terén szerzett tapasztalataimat és tudásomat.

Magam is átestem már több komoly betegségen és büszke vagyok arra, hogy megerősödve jöttem ki mindegyikből. Hiszek abban, hogy a nyugati orvoslás és a természetgyógyászat által nyújtott lehetőségeket ötvözve hatékony holisztikus megoldásokat találhatunk a legsúlyosabb egészségügyi problémákra is. 

Képzések:

·        Természetes gyógymódok tanácsadó (TEGYE)

·        Kinesiotape kezdő és haladó (Oriolus-Med)

·        Kismama-taping (Oriolus-Med)

·        Frissítő svédmasszázs (TEGYE)

·        Köpöly kezelés (Oriolus-Med)

·         Ecolife with stawberry flavor” – Lettország, Grundtvig Program – fenntartható élet bio gyógynövény- és eperfarmon, szaunázási szokások

Végzettségek:

·        Marketingvezető szakközgazdász (SzF)

·        Kereskedelmi üzemgazdász (SzF)

Szolgáltatások:

·        Kinesiologiai tape felhelyezés

·        Frissítő talpmasszázs

·        NADA fülakupunktúra (Fogyókúra és szenvedélybetegségekről való leszokás támogatása tartós tűvel) 

·         Természetes gyógymódok tanácsadás