Gyulai Andrea     +36 30 492 9380

LoveYourBelly prevenciós vagy szülés utáni regeneráló torna azoknak jött létre, akik már részt vettek a LoveYourBelly – hasizom fejlesztő- és regeneráló tréningen és szeretnék az oktatást követő tornát a Gyógyközpontban, szakszerű felügyelet mellett végezni.

A prevenciós (terhesség előtti és alatti) vagy szülés utáni tornát hetente 3x-4x javasolt végezni.  Persze, ha csak 1x vagy 2x van időd, az is szuper, már azzal is mindenképp jót teszel a testeddel, hatékonyan óvod az egészséged!

1 alkalom kb. 30 percet vesz igénybe: 5 perc bemelegítés, kb. 20 perc LYB kategóriádnak megfelelő torna, majd 5 perc nyújtás, lazítás.

Várandósság előtt is érdemes végezni a tornát, mivel a prevenció akár 35%-kal csökkentheti az esélyét a rectus diastasis – szétnyílt hasizom – kialakulásának!

Várandósság alatt a torna akkor végezhető, ha az orvos rábólint, mert minden rendben van a terhességgel. Akkor viszont nagyon is javasolt! Ilyenkor a cél az izomtömeg megtartása (és nem a növelése), az egészségünk, vitalitásunk megőrzése, hogy minél kevésbé vizesedjünk, minél kevésbé fájjon a derekunk stb. A LoveYourBelly-nek van külön várandós tornája, ami biztonsággal végezhető!

Szülést követően általában természetes szülés esetén 6 héttel, császáros szülést követően 10 héttel lehet elkedezni a tornát, miután az orvos a kontrollon is áldását adja rá! Innentől, ha szeretnéd, természetesen kisbabádat is magaddal hozhatod a foglalkozásokra!

A tornán nem lesz szükséged egy kis türölközőn és vizen kívül semmire, csak gyere kényelmes öltözetben, amiben könnyen tudsz mozogni.