A kismama jóga egy komplex foglalkozás, melyet a kismamák számára terveztünk, hogy teljes biztonságban mozgathassák át magukat, és készüljenek fel foglalkozásról-foglalkozásra a szülésre és az azt követő babagondozásra. 
Bátran eljöhetsz a foglalkozásokra akkor is, ha jógáztál korábban, és akkor is, ha még soha nem találkoztál a jógával. Nyugodtan kipróbálhatod akkor is, ha sportoltál már bármit életedben, és akkor is, ha még semmit sem sportoltál. Ne riasszon vissza a jóga szó. Nyugodtan nevezheted kismama tornának is. Bármikor becsatlakozhatsz a foglalkozásokba a várandósság 12. hetétől a szülésig.
Egy rövid ráhangolódás után megtanulunk egy Do In önmasszázs technikát, hogy bemelegítsük az izmokat a mozgáshoz. Ez után a Pávanamuktászana I. ízületi tornája következik, mellyel beolajozzuk az ízületeket. Majd kismamák számára módosított ászanák és vajúdótechnikák következnek. Közben rengeteg hasznos információt kapsz nem csak a mozgások hasznosságáról, hanem a várandósságról, a szülésre való felkészülésről, magáról a szülésről, a szülés utáni regenerációról és a babagondozásról. A dinamikus blokkban kis pulzusszám emelés is történik, táncolunk egy jót. Gátizomtornával és mély relaxációval zárjuk a másfél órás foglakozást. A relaxáció során a babakommunikációt is gyakoroljuk.

Oktató: Valter Éva Kismama, Kisbabás, Nagybabás és Gyermek Jóga Oktató; Kismama masszőr; Szülésfelkészítés; Holisztikus Természetgyógyászat; Aquarius Élet-Mű-Hely Alapítvány

Elérhetőség:0620/383-9199