Füstös Anikó – Jóga oktató

Bejelentkezés: 0670/636 2604

A történetem a jógával sokatokéval elég hasonló, többször kipróbáltam, majd elértem abba az életszakaszba, amikor valódi létjogosultsága lett, emellett találtam egy inspiráló oktatót, aki segített felfedezhettem a tudatos jógát. Nincsenek véletlenek így az időben jött szükséges minőségi változás fizikai és mentális szinten is megtörtént.   Így lett a túlpörgött életemnek egy ellenpontja, ami a testmozgás mellett tartalmazza a meditációt, a befelé fordulást, a lecsendesedést, az önvalóm megismerését.

Család- és gyerek centrikus énem miatt először a kismama- és a babás jógaoktatói tanfolyamot végeztem el.  Hamar rájöttem arra, hogy kevés tudást adott ahhoz, hogy teljes bátorsággal tudjam vállalni, illetve megnőtt bennem a belső késztetést a fejlődésre a mélyebb tudás iránt, így jelentkezetem a Bhaktivedanta Hitudományi és Jógaszakos Főiskolára, ahol vaisnava jógamester szakon tanulok. Tanulmányim mellett elvégeztem gerinc-, csípőnyitó mini tanfolyamot és egy Airflow jóga oktatói gyakorlatot mellyel a papírt is szereztem.

Mit adott számomra a jóga? Egy életen át tartó gyakorlást, létformát. Egy tapasztalati út, amely egy komplex mozgás- és filozófiai rendszert foglal magába. Egy ősi, komplex élettudomány, amely gyakorlataival a testet fiatalon, életerősen tartja. A fizikai hatásai mellett egyidejűleg szellemi és lelki tudomány is, amely megtanít nyitott szemmel járni, elemző módon szemlélni saját magunkat és a körülöttünk lévő világot. A jóga, az életmód és az önfejlesztés legősibb módszere, amely új távlatokat nyit meg az egészség, a harmónia, a béke, a stressz nélküli élet, s az önmegvalósítás magasabb rendje felé. Ha szeretnél ennek a változásnak a részese lenni várlak az óráimon!

Bárki csatlakozhat előképzettség, korra való tekintet nélkül! Csak egy kis vizet és törölközőt hozz magaddal. 😉