Telefonszámom: +36 06 30 294 2636

Erdei Ildikónak hívnak, hivatásom szerint pedagógus vagyok. 10 évig Waldorf-óvónő voltam, 12 évig Waldorf-tanár. A gödöllői, dunakeszi, fóti Waldorf –óvodák alapító óvónője voltam. Tanárként a váci Waldorf- iskolában dolgoztam, illetve egy-egy projektre, epochára a fóti és pilisszentlászlói gimnáziumba kaptam meghívást. 4 évestől 19 évesig minden korosztállyal foglalkoztam. Legszívesebben történelmet, magyart, földrajzot, drámát tanítottam, színdarabokat rendeztem. Dolgoztam osztálytanítóként és óraadóként, de munkám természetes velejárója volt, hogy részt vettem az intézmények létrehozásában, szervezeti felépítésében, vezetésében, pedagógusok továbbképzésében. Mára már kiléptem a szervezett keretekből. Az elmúlt évtizedek szakmai, emberi tapasztalataival, a szerzett és velem született képességek felhasználásával az általam választott úton szeretném támogatni a gyerekeket. A gyerekeket komoly próbatételek elé állítja korunk. Túl sok kihívás túl gyorsan. Mentális rugalmasságra, erős érzelmi egyensúlyra, kritikus gondolkodásra lesz szükségük. Szeretném segíteni és támogatni a hozzám eljutó gyerekeket abban, hogy ezen képességeik fejlődjenek, erősödjenek. És csak játékkal, önfeledt jelenléttel, feloldó beszélgetésekkel terhek, súlyok nélkül. Ezért születik ez a „szakkör”, ezek a szombati együttlétek. A dráma a színház eszköztárát alkalmazza, így könnyen lehet, hogy –bár nem célunk- színdarab is születhet improvizációs játékainkból. Szeretettel várom az érdeklődőket. Telefonszámom: +36 06 30 294 2636. Pénteken, szombaton és vasárnap várom a hívásokat.

DRÁMASZAKKÖR indul a Levendula Gyógyközpontban!
A drámapedagógia és a színház eszközeivel szeretnénk elősegíteni
-az önálló, rugalmas gondolkodás fejlődését az önismeret fejlődését és az ebből adódó jó döntések meghozatalának képességét az önbizalom erősödését, az együttműködés és a bátor kommunikáció elsajátítását
a koncentrált, megtervezett munkára való képességet
Mindezek segítenek oldani bizonyos tanulási nehézségeket is.
A most felnövekvő generációk legfontosabb elsajátítandó képességei a kreativitás, flexibilitás, spontaneitás. Ezek kimunkálásával és finomításával fogunk foglalkozni; sok-sok játékkal, felszabadult
pillanatokkal valamint a „kibeszélés” és a humor feloldó erejével. Ha mindeközben kialakul valami bemutatható, – ha színház születik, azt szívesen megmutatjuk családunknak, barátainknak.
A foglakozásokat szombatonként tervezzük 11-12:30-ig, egyelőre a 9-12 éves korosztálynak. Létszám minimum 8 fő. Az első alkalom ingyenes, a továbbiakban bérletes rendszerben működik, havonta 2000 Ft.
A tartalmas együttlétekről Erdei Ildikó Waldorf-tanár, színházpedagógus gondoskodik. Ő várja szeretettel a gyerekeket szombatonként.
További információ és jelentkezés pénteken, szombaton, vasárnap az alábbi számon:
+36 06 30 294 2636