Túlterhelt és ideges vagy? Nyomasztónak érzed az élet terheit? Változtatni szeretnél, de nem tudod, hogy tedd meg az első lépést? Vagy már sok-sok első lépés volt, de mindig elakadtál? Egyedül nem mersz belevágni, szeretnél egy támogató közösségben együtt változtatni a többiekkel?

Ha így van, akkor ez a program biztosan neked való!

A Magyar Jóga Akadémia kezdeményezésére a Levendula Gyógyközpontban is elindul az életmódváltó program!

Mi is ez a program?

2022. októberében egy egyedülállóan komplex programot indítunk a Magyar Jóga Akadémia vezetésével. A program a világhírű – 2009-ben orvosi Nobel díjjal elismert Dean Ornish programjának magyarországi adaptációja. A program bevezetése Magyarországon az elmúlt évben történt meg Európai Uniós támogatásból.

A program összetevői:

Egészséges táplálkozás Dr. Dean Ornish Nobel-díjas orvos irányelvei alapján  
Rendszeres mozgás Vezetett és otthoni jógagyakorlás kezdőknek is.  
Stresszkezelés Helyes légzés, relaxáció, meditációs technikák  
Támogató közösségek Előadások, rendszeres találkozások.  

A résztvevőktől elkötelezettséget, rendszeres, napi szintű otthoni gyakorlást, legalább heti egy vezetett gyakorláson, valamint a heti rendszerességű találkozókon való részvételt várunk.

Kutató szakemberek online állapotfelmérő kérdőíveket töltetnek ki a résztvevőkkel az Életmódváltó program megkezdésekor és a gyakorlási fázis végeztével.

A program vezetői együttműködve a jógaoktatókkal élettani felméréseket végeznek a résztvevőkön a veszprémi AHIMSZA Jógaközpontban, előre egyeztetett időpontokban.

Bővebb információk itt:  https://magyarjogaakademia.hu/eletmodvalto-program-magyarorszagon/

A program ára

 A program 3 hónapig tart, és a díja havonta 34 000 Ft + az étkezés ára + ha szeretnél élettani felmérést a program elején és végén, akkor alkalmanként 5000Ft.

Az étkezés

Az étkezés jelentős összetevője a programnak, de mivel nem mindenki tudja kifizetni az étkezéssel megemelt díjat, ezért két lehetőség van: az egyik, hogy hetente egyszer vagy kétszer lehet ebédet rendelni a Vegani konyhából, amely egészséges, frissen készül, és kiszállítják a kedvünkért Fótra, egy ebéd ára a szállítással együtt kb. 2300 Ft.

A másik lehetőség, hogy kéthetente kóstolót készítek, ennek havonta 6000 Ft az ára.

Természetesen a főzési technikákat, recepteket mind a két esetben megkapjátok!

Jelentkezni lehet:

Scharnitzkyné Süke Évánál a +36 (20) 484 3874 -es telefonszámon, illetve emailben: eva.suke@gmail.com.