Dudás Veronika

Dudás Veronika svéd- és nyirokmasszőr, Reiki mester és tanár, spirituális gyógyító vagyok.

Elérhető:

  • Hétfő: 8-14
  • Kedd: 8-14
  • Szerda: 15-20
  • Csütörtök: 8-20
  • péntek: 8-14


Korábban grafikusként, tördelő-szerkesztőkén dolgoztam egy reklámcégnél és egy napilapnál. Ha fájt a fejem, fülem, köhögtem, csak bevettem egy orvosságot és mehettem dolgozni. Gyermekeim születése után kezdtem el valóban odafigyelni magamra, a megérzéseimre, igényeimre, saját és gyermekeim egészségére.
Az odafigyelés rengeteg kérdést vetett fel bennem: Miért van időszakonként ugyanaz a betegségtünetem?  Talán nem megfelelő úton járok? Tudom-e mennyire vagyok terhelhető valójában? Mire kell odafigyelnem a táplálkozásnál, hogy a gyomrom terhelhetősége ideális legyen? Képes vagyok e másokkal együttműködni? Mire van szükségem, hogy az életemben jó eredményeket érjek el? Mennyire tudom képviselni a saját, vagy mások érdekeit? Mi a feladatom az életben? A gyermekeimnek hogyan tudnék a mai világban őszinte támogatója lenni? Mit tehetek azért, hogy lehetőségeimhez mérten egészségesen éljem az életem?

Ezek a kérdések és a tudatos odafigyelés és keresés irányított el az alternatív gyógyászat tanulmányozása és alkalmazása felé.
Ma már számos felnőttel és gyermekkel foglalkozom egyaránt és tapasztalataim alapján tudom, hogy egy fájdalom, betegség (legyen az lelki vagy testi – akut vagy krónikus*), baleset az élet valamely szakaszán való elakadás jelzése, figyelmeztetés a változtatásra, új nézőpont, másfajta szemlélet megismerésére. Mert ha csak a testi tünetek enyhítésére fordítunk figyelmet a problémánk véglegesen nem oldódik meg.

A módszer – amellyel dolgozom – személyre szabott, mert nincs két egyforma ember. A terápia felállítása során előtérbe helyezem a személy adottságait és környezetét egyaránt, majd az ok feltárására fokuszálok. A problémák megoldását is egyénre szabom. Fontosnak tartom az utat, míg eljutunk a megoldáshoz. A végeredmény mindenképpen a felismerés és a megértés. Ezek nélkül, illetve az orvos és a természetgyógyász együttműködése nélkül lehetetlen a teljes gyógyulás.

A spirituális és holisztikus módszereket (reiki, kristálygyógyászat, radiesztézia, szellemgyógyászat) a R.A.I. szervezetnél tanultam. Egészségügyi és természetgyógyász vizsgáimat az ETI-nél tettem. A svédmasszázst és nyirokdrenázst a Nemzetközi Masszázs Akadémián sajátítottam el. Jelenleg is folyamatosan bővítem a tudásomat.

Feltáró módszerek:  kronobiológia pszichogenetika, életforgatókönyv, rajzteszt,
A megoldást segítik: energetikai kezelések, sors- és lélekállítás, kristálygyógyászat, szellemgyógyászat, meditáció, radiesztézia, nyirokmasszázs, TTT

Csoportos találkozók: Reiki I., II., Mesteri tanfolyam, Meditáció

Elérhetőségem:
Dudás Veronika

gloriosa.dvrgy@gmail.com

*lelki vagy testi, akut vagy krónikus betegségek a teljesség igénye nélkül: önbizalom hiány, önértékelési nehézség, tanulási nehézségek, dyslexia, beilleszkedési zavarok, hiperaktivitás, látás-, hallászavarok; pánikbetegség, depresszió, meddőség, szexuális problémák, terhességi nehézségek, kapcsolati gondok, nehéz élethelyzetek feldolgozása, diabétesz, nehezen gyógyuló sebek,  alacsony és magas vérnyomás, pajzsmirigy problémák, stb.